Uitnodiging voor de Spanje Expobeurs 2019

Algemene informatie

Download hier uw vrijkaart!

Openingsuren Spanje Expobeurs
Zaterdag 6 en zondag 7 april 2019, doorlopend van 10 h tot 18 h.

Toegangsprijs
Via de online webregistratie is de inkom gratis.
Zonder webregistratie bedraagt de inkom €10  per persoon.
Kinderen tot 14 jaar gratis.

Waar
Hotel NH Eindhoven, Conference Centre Koningshof (inkom via Benelux zaal)
Locht 117, 5504 RM Veldhoven

 

Mogelijk overweegt u de aankoop van een tweede woning in Spanje, als investering, gewoon om uw vakantie door te brengen, of mogelijk om er enkele maanden te verblijven of definitief te gaan wonen.

Hoe gaat u zo’n aankoop praktisch aanpakken? Waar moet u op letten? Wat doet u met de residentie en fiscaliteit? en … wat betekent een dergelijke aankoop voor uw nabestaande(n)? Hoe regelt u dat de vererving van het Spaanse woning soepel verloopt? Vooral met die laatste vraag kunt u natuurlijk bij ons terecht, maar ook voor andere vragen van notariële aard.

Nog veel meer vragen worden behandeld tijdens de Spanje Expobeurs in duidelijke seminars, door specialisten met kennis van zaken. Ook ons kantoor neemt een van de seminars voor zijn rekening. Titel: erfrecht in Spanje.

Heeft u al een regio op het oog? Dan biedt de Spanje Expobeurs tevens de mogelijkheid om Nederlandstalige standhouders van verschillende Spaanse regio’s aan te spreken die u wegwijs kunnen maken in het aanbod, en u al de nodige informatie over een bepaalde streek kunnen geven.