Uitnodiging voor de Second Home Beurs 2018

DEZE BEURS HEEFT REEDS PLAATSGEVONDEN.

Droomt u van een tweede huis in binnen- of buitenland? Wenst u juridische en fiscale informatie omtrent de aankoop van een tweede huis? Ontdek meer dan 25 landen, waaronder toplocatie Spanje en een uitgebreid dagelijks seminar programma. Registreer u nu online en bezoek de Second Home Beurs gratis.

Op www.secondhome.nl kunt u de nodige informatie over o.a.
deelnemers, presentaties, organisatie e.d. terugvinden.

Ook Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen (HRV) is op deze beurs vertegenwoordigd en maakt met twee stands deel uit van het zogenaamde ‘kennispaviljoen Spanje’ (stand 316), met zakelijke dienstverleners die u op een betrouwbare en degelijke wijze kunnen begeleiden in de door u te nemen stappen richting het waarmaken van uw droom. De twee stands zijn herkenbaar onder de volgende labels:

Gespecialiseerde Nederlandse notarissen voor advies op het gebied van testamenten, nalatenschapsplanning, en nalatenschapsafwikkeling voor Nederlanders met bezit in Spanje.
“Een huis in Spanje! Leuk, maar wat betekent dit voor uw nabestaanden?”

ZekerenVastgoedinSpanje.nl | Lex Foris International Law & HRV (samenwerking*)
Gespecialiseerde Nederlandse advocaten voor advies op het gebied van aan- en verkoop van vastgoed in Spanje, en alle andere vastgoedgerelateerde transacties.
“Een huis in Spanje! Leuk, maar weet u wel wat hier allemaal bij komt kijken?”

* Binnen deze samenwerking beschikken wij ook over een onafhankelijke (Nederlandstalige) hypotheekadviseur, gespecialiseerd in hypotheken bij Spaanse banken.