Uitnodiging voor de EmigratieBeurs 2018

Wellicht zijn uw plannen om tijdelijk of permanent  in Spanje te gaan wonen en te werken al in een vergevorderd stadium. Misschien bent u nog niet zo ver en staan er nog veel vragen bij u open om de stap weloverwogen te kunnen maken. In welk stadium u ook bent, een bezoek aan onze stand op de EmigratieBeurs 2018 is meer dan de moeite waard.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan de 22e internationale EmigratieBeurs die op 10 & 11 februari 2018 plaatsvindt in het Expo Houten Exhibition Centre in Houten.

Deze beurs is het enige internationale evenement voor wie voor korte of langere tijd naar Spanje wil vertrekken – nu of in de toekomst – om welke reden dan ook. De EmigratieBeurs is van alle markten thuis en biedt bovendien verschillende presentaties met interessante vraagstukken, onderwerpen en trends in diverse branches. Met een bezoek aan de EmigratieBeurs komt u in korte tijd alles te weten over wonen, werken, studeren en ondernemen in Spanje.

Heeft u plannen om in Spanje te gaan wonen (permanent of tijdelijk), dan kunt u op zaterdag 10 en zondag 11 februari gratis naar de EmigratieBeurs, wij nodigen u graag uit en geven 50 vrijkaarten weg (ter waarde van € 17,50 p/st)  KLIK HIER. Of gebruik de promotie code LSV013.

De kaarten worden u per e-mail toegestuurd.

Op www.emigratiebeurs.nl kunt u de nodige informatie over o.a. deelnemers, presentaties, organisatie e.d. terugvinden.